Arrangementen voor feestelijke rondvaarten of zakelijke bijeenkomsten op partyschip of zeilschip

 

Vaararrangementen

 

Complete vaararrangementen met vaste prijs voor groepen op salonboten en zeilschepen.

Directe boeking via internet.

Uw bedrijfsuitstapje, personeelsfeest of relatiedag met één druk op de knop geregeld.

Voor vragen over deze site of de gepresenteerde vaararrangementen kunt u bellen met 010-4146728 of 0622-787207.

Dagtochten

    Korte beschrijving Detail beschrijving  
 1. VOC-arrangement met driemaster Amazone in Rotterdam. Compleet dag/avond programma voor groepen van 40 tot 125 deelnemers.      
   2. Bedrijfsuitstapje of familiedag op tweemastklipper 'Rosa van Delft' uit Hellevoetsluis. 10 tot 30 gasten.      
   3. Amsterdam, Amstel en Vecht.      
Rondvaarten     Korte beschrijving Detail beschrijving  
   1. Havenrondvaart Rotterdam met lunch      
   2. Aanbieding korte havenrondvaart Rotterdam vanaf 30 personen à € 15 per persoon met gratis koffie/thee en een lekkere punt gebak.      
   3. Havenrondvaart met bezoek aan de Euromast.      
Feestelijke evenementen      Korte beschrijving  Detail beschrijving  
   1. Moonlightcruise Rotterdam a/b "Amazone"      
   2. Bedrijfsuitstapje Rotterdam      


   Korte typering van de vaararrangementen:  
VOC-arrangement:

In het VOC-arrangement wordt met een klassieke driemaster door Rotterdam naar de Schiehaven gevaren. Hier wordt het linieschip de Delft herbouwd. Na een rondleiding door de werkplaatsen gaan de gasten weer aan boord waar het speciaal samengestelde VOC-buffet word geserveerd.

 Terug... Meer lezen ... 

 
     
Uitwaai arrangement:

Verwen uw personeel en gasten eens met een unieke zeildag op het Haringvliet op nog geen 40 min. rijden van Rotterdam. Er wordt gevaren met een klassieke (1905) tweemaster vanuit Hellevoetsluis.

 Terug ... Meer lezen ... 

 
     
Havenrondvaart Rotterdam:

Speciaal voor u: Havenrondvaart Rotterdam met lunch. Een uitgebreide lunch voor u en uw gasten. Terwijl u nipt aan een goed glas wijn trekt de skyline van Rotterdam aan u voorbij.

 Terug ... Meer lezen ... 
 
     
Aanbieding rondvaart:

Havenrondvaart alle dagen van de week van 10.00-11.30 uur à € 15 per persoon (minimaal 30 betalende gasten) met gratis koffie/thee en gebak op speciaal voor uw groep gereserveerde salonboot de MXP Tender of MXP De Maas. Vertrek- en aankomst centrum Rotterdam bereikbaar met openbaar vervoer, zowel Metro als tram naast aanlegplaats Salonboten en goede parkeergelegenheid voor zowel auto's als touringcars.

 Terug ... Meer lezen ... 
 
     
Rondvaart met bezoek aan de Euromast:

Eerst de havens van Rotterdam bekijken vanaf het water. Dan dezelfde havens zien vanaf het topje van de Euromast. Een unieke belevenis met voor elk wat wils.

 Terug ... Meer lezen ... 
 
     
Moolightcruise driemastzeilschoener "Amazone":

In een sfeervolle ambiance aan boord van de klassieke driemastzeilschoener "Amazone" bij ondergaande zon door de grootste haven ter wereld varen.

 Terug ... Meer lezen ... 
 
     
Bedrijfsuitstapje

Bedijfsuitstapje "Ter leering ende vermaeck": middag/avond programma voor 50 tot circa 100 deelnemers in Rotterdam. Rondrit met historische tram, bezoek scheepswerf en als klap op de vuurpijl een rondvaart door de haven van Rotterdam op een schitterende driemaster met drankjes en buffet. Zie de uitgebreide beschrijving.

 Terug ... Uitgebreide informatie bedrijfsuitstapje Rotterdam
 
     
Amsterdam, Amstel en Vecht.

Vijf uur durende geheel verzorgde vaartocht over Amstel, Vecht en IJsselmeer met als vertrek- en aankomstplaats Amsterdam. Max. 35 gasten.

 Terug ... Meer lezen ... 

 
   

  De vaararrangementen zijn geheel verzorgd en bepaalde arrangementen zijn gecombineerd met activiteiten aan de wal. U kunt deze vaararrangementen online boeken, u dient er rekening mee te houden dat u bij boeking de gehele boekingssom dient te voldoen na ontvangst van de schriftelijke bevestiging en de factuur. Bekijk vóór boeking onze voorwaarden (klik hier om de voorwaarden te bekijken)..De arrangementen zijn ontwikkeld en worden geheel begeleid door het ervaren en professionele team van de Partyschepencentrale Rotterdam. Zie voor referenties www.partyschepencentrale.nl