Vaararrangementen

 

 

Home

 Havenrondvaart Maasexpres met lunch op de Euromast.

11:00
Het schip van de Maasexpres ligt gereed aan de waternetsteiger in de Parkhaven te Rotterdam aan de voet van de Euromast. Uw gezelschap wordt aan boord ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en taart.

Zodra de gasten aan boord zijn, gaan de trossen los en vertrekt de MXP Tender voor een vaartocht door de fascinerende havens en langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam. De bouw- en kunstwerken van Rotterdam zijn om de Maas gecentreerd. Allereerst zijn er de 4 prachtige bruggen: de Willemsbrug, de Hefbrug, die niet meer gebruikt wordt, de Van Brienenoordbrug en als laatste de Erasmusbrug, die de Rotterdammers liefdevol hebben omgedoopt tot de Zwaan.Voordat u de Erasmusbrug passeert komt u nog langs de Kop van Zuid, met op het hoofd Hotel New York. Dit is de kade waar vroeger de grote passagiersschepen vertrokken met emigranten voor Amerika, Australie en Nieuw Zeeland. Nu is het een trendy uitgaanscentrum.Tegenover de Kop van Zuid aan de andere kant van de Maas, ligt het scheepvaartkwartier met de historische gebouwen, het Wereldmuseum en de gezellige Veerhaven. Kortom er is langs de Maas genoeg te zien.
Als aperitief wordt een Vuurtorenbitter (schippersbitter) geserveerd.
 
 
12:30
Het schip meert weer af aan de waternetsteiger in de Parkhaven en de gasten ontschepen voor het vervolg van het programma aan de wal. Uw gezelschap wandelt van de steiger naar de Euromast voor een bezoek aan deze bijzondere toren, die in 1968 gebouwd is ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling.
 
Eenmaal op de Euromast geniet uw gezelschap van een smaakvolle koffietafel in het Panoramarestaurant.
 
Na de lunch wacht u, indien u geen hoogtevrees heeft en indien het weer het toelaat, een bijzondere belevenis: "De Euroscoop". Via een roterende uitzichtlift stijgt u boven de Euromast uit tot 185 meter en geniet van een fenomenaal uitzicht. Bij helder weer ziet u de Amsterdam Arena en de koeltorens van Antwerpen !
 

 

De arrangementsprijs is € 695,- (incl. BTW) plus € 27,95 p.p.

    • Arrangementsprijs is inclusief:

    • Vertrek- en aankomst in de Parkhaven aan de waternetsteiger Parkhaven
    • Rondvaart zoals beschreven door de haven van anderhalf uur
    • Twee kopjes koffie en/of thee met een stukje taart
    • Als aperitief een glaasje vuurtorenbitter
    • Toegang Euromast (inclusief Euroscoop)
    • Koffietafel op de Euromast.
    • Inclusief BTW

    * Indien u iets anders wilt drinken dan genoemde 2 kopjes koffie en/of thee en 1 glaasje vuurtorenbitter, dient u deze vooraf te bestellen in de vorm van consumptiebonnen € 2,- per bon en worden € 95,- (incl 19% btw) servicekosten berekend. Aan boord zijn geen consumpties of versnaperingen te verkrijgen tegen contante betaling.

    Prijzen zijn geldig voor groepen van 10 t/m 60 personen. Prijs bij grotere groepen op aanvraag.

 

Voor andere tijden en arrangementen kunt u bellen met:

010-4146728

BOEKEN
 

Terug naar vaararrangementen overzicht