Vaararrangementen

 

 
 Home
Rotterdam moonlightcruise aan boord van het partyschip "Amazone".
 
19.00 uur !!!!
Inschepen aan boord van de Amazone in de historische Veerhaven van Rotterdam. De loopplank ligt al uit en de gasten kunnen inschepen. Zij worden hierbij begroet door de kapitein en de vriendelijke crew. Eenmaal binnen worden de jassen aangenomen. De gasten worden verwelkomd met een drankje naar keuze. De luxe zoutjes en gemengde noten staan gereed op tafel.
Zodra alle gasten aan boord zijn, vertrekt de Amazone voor een rondvaart door de havens en langs de skyline van Rotterdam.
De gasten kunnen over het hele schip plaatsnemen. In de gezellige bovenlounge met bar geniet u van het ruime uitzicht over de skyline. In de royale benedenlounge vindt u een heuse scheepsbibliotheek en knusse zitjes alles in sfeervol mahonie. Natuurlijk nodigt ook het buitendek uit om een kijkje te nemen. Als het weer het toelaat, is het zeker mogelijk om te helpen bij de zeilmanoeuvres. De deskundige bemanning geeft u desgevraagd tekst en uitleg.
 
20.00 uur:
 
Het feestelijke buffet wordt geopend:
 
  Zalmsalade
Gevulde tomaten met Hollandse garnalen
Hollandse haring gegarneerd met uitjes
Gerookte visfilet met dillesaus
Huzarensalade
Gevulde eieren, gegarneerd met zalmeitjes
Asperge-hamrolletjes
Fijne peperpate met cranberrysaus
Ardennerham met meloen
Aardappelsalade met tuinkruiden en maïs
Kiprollade met gekruide nectarine
Rauwkostsalade met fijne dressing
Kruiden- en roomboter
Diverse partybolletjes
 
  Warm gedeelte van het buffet:  
  Gemarineerd varkensvlees met een fijne pindasaus
Portugees mosselpotje
Pommes Dauphinois
Feestelijke rijst
 
  Zodra de kok zich vergewist heeft dat iedereen voldoende heeft gegeten, wordt het zoete dessertbuffet geopend:  
 
Vruchtenbavarois
Diverse soorten ijs
Gevulde soesjes
Warme kersen
Fruitsalade (seizoensgebonden)
Slagroom
 
     
Tot slot serveert de vriendelijke crew nog een pittig kopje koffie en een vers kopje thee nà. De gasten kunnen een kijkje nemen bij de kapitein in de stuurhut, een dansje wagen in de lounge, luisteren en natuurlijk heel veel meezingen met onze vaste scheepsmuzikanten! Doorlopend verrassen zij u met songs uit hun vrijwel onbeperkte repertoire.
 
 
23.00 uur.
Einde van de vaartocht, gracieus meert de Amazone weer af in de Veerhaven. De gasten kunnen ontschepen, hierbij natuurlijk geholpen door de vriendelijke kapitein en zijn bemanning.
 
     

 

 Bekijk de fotogalerij van de zeilschoener 'Amazone'. 

Arrangementsprijs € 99,50 p.p. bij minimaal 80 personen (max. 125 personen) inclusief scheepshuur, scheepsmuzikanten, dranken van de nationale bar, zoutjes en nootjes, warm/koud buffet, dessertbuffet en btw.

BOEKEN
 

Terug naar vaararrangementen overzicht