Vaararrangementen

 

 

Home

 

Havenrondvaart Rotterdam met lunch

Geniet van de wereldhaven Rotterdam tijdens uw lunchbreak. De altijd dynamische haven van Rotterdam staat garant voor een interessante en levendige vaartocht.

11.00 uur

U scheept in aan de Parkhaven (bij de Euromast) en wordt met uw gezelschap gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak

Als alle gasten zijn ingescheept vertrekt het schip voor een vaartocht langs de prachtige skyline van Rotterdam. U vaart langs de Kop van Zuid waar voorheen de schepen van de Holland Amerika Lijn vertrokken met duizenden emigranten. Nu is dit één van de uitgaanscenta van Rotterdam met megagebouwen en bijzondere architectuur. Natuurlijk vaart u langs de Erasmusbrug die in de Rotterdamse volksmond is geadopteerd als de Zwaan.

Als de skyline van Rotterdam aan uw beeld voorbij is getrokken, zet het schip koers richting de werkhavens van Rotterdam, zoals de Eemhaven en de Waalhaven. Hier kunt u de zeeschepen zien die geladen en gelost worden met containers en bulkgoederen. Een drukte van belang, waar alle Rotterdammers trots op zijn, de wereldhaven in volle glorie.

Na het apéritief wordt de lunch met warme uitbreiding in buffetvorm geserveerd. Laat u verrassen door onze scheepskok, die elke keer weer tongstrelende gerechten op tafel weet te zetten.

Voor de liefhebbers is er een goed glas wijn.

Nadat de havens bezocht zijn vaart het schip retour Parkhaven.

14.00 uur

Helaas komt er ook aan dit avontuur weer een eind. De kapitein en zijn bemanning nemen met spijt in hun hart afscheid van u en wensen u nog een plezierige voortzetting van uw dag toe.

 

 

Ja en dan de kosten:

Dit arrangement kunt u boeken met een minimum van 60 betalende gasten voor € 55,- p.p.all in.

 

BOEKEN

 

Terug naar vaararrangementen overzicht