Vaararrangementen

 

 

Home

 

UITWAAI ARRANGEMENT VANUIT Hellevoetsluis

Met de tweemaster 'Rosa van Delft'

'Verwen uw personeel en relaties eens met een unieke zeildag'

 
 10.30 uur U wordt warm verwelkomd met een vers kopje koffie of thee met een heerlijke traktatie van de bakker. Als iedereen aan boord is wordt uitleg gegeven over schip en omgeving en wordt van wal gestoken. Het schip kiest het ruime sop en al snel wordt gestart met het uitpakken van de zeilen en het aanslaan van de schoten. Groepjes worden gevormd om de zeilen te hijsen en de vallen, schoten, bullentalies en neerhalers te bedienen. Let op de grootste enthousiastelingen: zij bedienen de zwaardlieren en bakstagen. Anderen laten de boel de boel en genieten rustig in de zithoek, onder het genot van een drankje, van het spel van wind en water.
Of de zon schijnt of het waait en regent: warme kleding, een zeilpak en stevige schoenen komen altijd goed van pas. Bij mooi weer zonnebrandcrème, handdoek en badkleding niet vergeten om in te pakken.
Als het schip op koers ligt blijven de echte zeilers natuurlijk paraat om overstag te gaan wanneer dat nodig is. Er wordt rondgegaan met een schippersdrankje en een hapje en al zeilend komen de sterke verhalen los.
De inwendige mens wordt niet vergeten. Een lekker scheepsbuffet wordt als lunch uit de kombuis getoverd. Want zee en wind maken hongerig! Een combinatie van verschillende visgerechten, vleesschotels, kaasplateaux en aan boord klaargemaakte salades zorgen er voor dat alle opvarenden voldoende scheepskost krijgen.
Deze prachtige dag is het mogelijk om weer eens bij te praten en de laatste nieuwtjes over uw bedrijf met elkaar te delen.
Met borreltijd wordt een oorlam geschonken en klinken de verhalen van de schepelingen steeds sterker. Enthousiast wordt het schip weer afgetuigd en zoekt de schipper een plekje in de thuishaven. Dan is er gelegenheid om even de benen te strekken.


Ondertussen wordt er gebakken en gebraden in de kombuis, het gaat steeds lekkerder ruiken! Het diner wordt in de haven aan boord gebruikt. Sfeer verhogend zijn de scheepsmuzikanten die u speciaal kunt laten komen om met elkaar de dag af te sluiten. Nog een kopje koffie of thee ná en helaas zal de reis naar huis aanvangen. Gelukkig kunt u terugkijken op een zeer geslaagde zeildag waarover iedereen nog lang zal napraten.
20.00 uur Vertrek vanuit Hellevoetsluis en u rijdt voldaan op huis aan.

 

 

Arrangementsprijs € 65,- p.p. bij minimaal 15 personen, inclusief dranken, lunch, diner en tussendoortjes. Exclusief scheepshuur en scheepskosten.


Bekijk de foto's van de 'Rosa van Delft'

De pagina opent zich in een nieuw venster.
Door deze te sluiten keert u terug naar Vaararrangementen.

 
De huurprijs en scheepskosten voor de Rosa van Delft (max. 30 gasten) voor dit arrangement bedragen in totaal € 1050,- ex. 6 % BTW. Buiten de genoemde bedragen worden geen extra scheepskosten of servicekosten in rekening gebracht. U weet precies waar u aan toe bent.

BOEKEN

 

Terug naar vaararrangementen overzicht